SGN eu flags.jpg

Webinar: Bliver genåbningen af EU grøn?

Webinar. 3. juni 2020. 10:00 - 11:00

Den 3. juni 2020 afholder vi vores fjerde webinar, hvor vi kigger nærmere på genåbningen af EU ovenpå corona. Peter Mogensen og Anders Dons diskuterer denne gang hvilken betydning genåbningen vil få på eksporten samt hvorvidt de europæiske hjælpeinitiativer er tilstrækkelige til at stimulere økonomien på bæredygtig vis. Bør der eksempelvis stilles krav om en grøn forretningsplan, hvis virksomheder skal tildeles støtte? Eller er hurtig økonomisk vækst vigtigere end klimahensyn?

Til webinaret kigger vi også på den uhyggelige stigning i antal ledige. Siden coronakrisen brød ud d. 9. marts har mere end 46.000 danskere mistet deres arbejde. Samtidig er der i øjeblikket mere end 200.000 lønmodtagere sendt hjem med lønkompensation, men hvad sker der, når hjælpepakkerne udfases? Og hvad er fremtidsudsigterne for de mange nye ledige? Trods en mindre fremgang i maj, er der samlet 178.715 ledige i Danmark.

I takt med at situationen og regeringens udmeldinger ændrer sig, vil vi løbende tilpasse denne side med information om webinaret. Indholdet for webinaret er altså dynamisk, da det løbende justeres til den aktuelle situation.

Webinaret vil bestå af 45 minutters oplæg efterfulgt af 15 minutter til besvarelse af spørgsmål.

Small Great Nation stiller skarpt på COVID-19
Small Great Nation har til formål at sætte fokus på Danmarks styrkepositioner, udfordringer og muligheder. I disse coronatider er vi meget optagede af at hjælpe danske virksomheder igennem de tre faser: 1) respons på krisen, 2) genopretning og 3) trivsel i månederne og årene efter krisen.

I dette webinar stiller vi skarpt på fase 2 og 3, der omhandler en genåbning af grænserne, EUs åbningsstøtte samt hvilken rolle den grønne omstilling får, når økonomien skal genstartes.

Som deltager får du indsigt i:
•  Hvilken effekt genåbningen får for eksporten
•  Hvorvidt 750 mia. euro er nok til at stimulere økonomien i EU
•  Hvilken rolle den grønne omstilling bør få, når hjulene sættes i gang
•  Hvad fremtidsudsigterne er for at nedbringe ledigheden

Talere

anders dons til small great nation.png peter-mogensen_portrait-compressor.jpg

Anders Dons
CEO i Deloitte

Peter Mogensen
Direktør i Kraka


Tilmeldingen er lukket.


Tidligere webinarer

#1 Hvordan åbner vi Danmark op igen? Og hvilken fremtid kigger vi ud på?
Se eller gense webinaret fra den 15.april 2020 her.

#2 Hvordan bliver livet efter corona?
Se eller gense webinaret fra den 30. april 2020 her.

#3 Hvordan bør Danmark genåbnes?
Se eller gense webinaret fra den 14. maj 2020 her.


Tap icon

Tryk på billedet og læs mere.