aarhus.jpg

Roadshow i Aarhus

Hvordan kan Aarhus skabe vækst i fremtiden? Deltag i debatten når Small Great Nation besøger Aarhus d. 22. oktober og sætter fokus på, hvordan man lokalt kan udnytte digitaliseringens og globaliseringens muligheder.

 

Hvordan udnyttes Aarhus' styrkepositioner bedst? 
Konklusionen for Small Great Nations første rapport og Danmarks muligheder og udfordringer er, at potentialet er der. Men hvordan realiserer vi det lokalt i Aarhus og resten af Midtjylland? Det kigger vi nærmere på, når vi sætter resultaterne af den nye rapport om sammmenhængskraft i et lokalt lys. 

Med Anders Dons, Deloittes nordiske CEO, og Peter Mogensen, Krakas direktør, i front, rejser Small Great Nations roadshow til Aarhus i efteråret. Her indbyder vi til en spændende debat om, hvordan lokalområdets styrker bedst kan udnyttes.

Borgmesteren, det lokale erhvervsliv og andre interesserede er alle inviteret med, når vi sætter rapportens konklusioner i et lokalt perspektiv. 

Dagens tema
Teamet for dagen er Aarhus' styrkepositioner, og hvordan lokalområdets potentiale kan realiseres, samt hvordan denne strategi kan understøttes af politikere, uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. 

Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard vil med sit oplæg kaste et lokalt lys over diskussionen om lokalområdets fremtid. Louise Gade, direktør, Efter- og videreuddannelse på VIA University College vil ligeledes bidrage med sit perspektiv fra uddannelsessektoren. I løbet af arrangementet opfordres der desuden til dialog og diskussion blandt publikum faciliteret af Peter Mogensen, hvor deltagere har mulighed for at bidrage med deres inputs.

  • Tid og sted
    Mandag den 22. oktober
    Kl. 15:00-17:00
    Systematic
    Søren Frichs Vej 39, 8000 Aarhus C

  • Deltagelse er gratis men kræver tilmelding via formaluren nedenfor. 

 

Arrangementet er afholdt.