Billede_Videnbyen_web.jpg

Roadshow hos Væksthus Syddanmark

Er robotter fremtiden for Fyn? Digitalisering og globalisering er på agendaen, når Small Great Nation tager forbi Væksthus Syddanmark i Odense d. 9 marts for at debattere, hvordan vi sikrer lokal vækst.

 

Hvad skal Fyn leve af i fremtiden?
Small Great Nation sætter Danmarks fremtid i fokus, og initiativets første rapport har kortlagt de udfordringer og muligheder vi står overfor. Men hvad er det største potentiale for Fyn? Det kigger vi nærmere på, når Anders Dons, Deloittes nordiske CEO, og Peter Mogensen, Krakas direktør, bringer Small Great Nation til Odense. 

Vi rejser rundt i landet for at præsentere rapportens konklusioner og sætte dem i et lokalt lys. Derfor er det lokale erhvervsliv, polikere og andre interesserede alle inviteret med til debatten om, hvilke styrkepositioner der er størst potentiale for at dyrke på Fyn. 

Dagens tema
Temaet for denne formiddag vil - måske ikke så overraskende - være, hvordan Fyn kan styrke og udvikle sin position inden for robotter og automatisering.

Væksthus Syddanmark er vært for arrangementet, som afholdes i Videnbyen. Her vil Væksthus Syddanmarks direktør, Jani Lykke Methmann, også dele ud af sin viden om, hvordan man i lokalområdet kan opnå øget vækst i fremtiden. Tiltrækningschef i Odense Kommune, Joost Nijhoff, vil også bidrage med sin ekspertise på området, ligesom Anders Flou, partner i Deloitte Odense, vil byde ind med indsigter fra det lokale erhvervsliv. Endelig vil Peter Mogensen facilitere en dialog og diskussion blandt publikum, hvor der vil være mulighed for at byde ind med forslag og inputs.

  • Tid og sted 
    Fredag d. 9. marts kl. 09:00-11:00 
    Videnbyen
    Cortex Park 26, Campusvej
    5230 Odense

  • Arrangementet er afholdt.

vhs_logo_tilpasset fil fra deres side 01.png