SGN.corona.jpg

Se webinaret: Hvordan åbner vi Danmark op igen? Og hvilken fremtid kigger vi ud på?

I vores første webinar satte vi fokus på, hvordan vi bedst genåbner Danmark på en forsvarlig måde, samt hvordan vores fremtid kommer til at se ud efter coronakrisen. Hvis du gik glip af webinaret den 15.april 2020, kan du se optagelsen her.

 

Small Great Nation stiller skarpt på COVID-19
Small Great Nation har til formål at sætte fokus på Danmarks styrkepositioner, udfordringer og muligheder. I disse coronatider beskæftiger vi os derfor med disse tre områder: 

  1.  At bidrage til en hjælpeplan for Danmark, så vi holder hånden under erhvervslivet og kommer styrket gennem krisen. Her har vi foreslået en hjælpefond på 300 mia. kr., som skal sikre, at vi undgår konkurser og kan komme hurtigt fra start, når samfundet kører igen. Flere politiske partier har bakket op om den løsning, og i kølvandet på flere hjælpepakker, der alle har trukket den rigtige vej, er vi nu i gang med diskussionen om yderligere assistance.
     
  2. At give input og anbefalinger til en sikker og forsvarlig genåbning af Danmark, hvor vi både tager hensyn til sundhed og smittefare, økonomien og de danske virksomheder. Vi ser i den forbindelse på, hvordan teknologien kan bruges som værktøj til at komme hurtigt – og ikke mindst sikkert - i gang igen. 
     
  3. At kortlægge hvordan livet ser ud på den anden side af krisen. Der er mange ubekendte faktorer i forhold til krisens økonomiske effekter på Danmarks økonomi – både på kort og lang bane. Vi ser på, hvilke scenarier vi forventer at se på den anden side af krisen.  

  
Se webinaret ovenfor og få indsigt i:
•    Hvilken betydning hjælpepakkerne og en hjælpefond har på danske virksomheder
•    Hvordan vi kan genåbne Danmark på en sundhedsmæssig og økonomisk forsvarlig måde
•    Hvordan erhvervslivet ser ud efter krisen

Webinaret blev optaget den 15. april 2020 og værterne var Anders Dons, CEO i Deloitte, og Peter Mogensen, direktør i Kraka. 


Afholdte webinarer


#1 Hvordan åbner vi Danmark op igen? Og hvilken fremtid kigger vi ud på?
Se eller gense webinaret fra den 15.april 2020 her.

#2 Hvordan bliver livet efter corona?
Se eller gense webinaret fra den 30. april 2020 her.

#3 Hvordan bør Danmark genåbnes?
Se eller gense webinaret fra den 14. maj 2020 her.

#4 Bliver genåbningen af EU grøn?
Se eller gense webinaret fra den 3. juni 2020 her.